Kinderyoga

Adres:

Yogastudio Sterrenburg

Blaauwweg 34

Dordrecht

 

E-mail:

info@yogasterrenburg.nl

Telefoon:

06-37302948

Contact

Kinderyoga en Ouder-en-kind-yoga staan niet vast op het rooster. We bieden wel regelmatig workshops en korte cursussen aan. Ook is het mogelijk om individuele lessen te volgen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Ouder- en-kind-yoga

 

Tijdens deze les ga je samen met je (klein)kind yoga doen. Jullie doen samen houdingen, maar ook spelletjes, ademoefeningen, massages en jullie gaan samen ontspannen.

Dit is een moment om echt even aandacht voor elkaar te hebben.

 

Deze les is geschikt voor kinderen van ongeveer 4 t/m ongeveer 8 jaar. De prijs voor jullie samen in €12,50. De eerstvolgende workshop staat gepland op 2 juli van 10 tot 11 uur.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om je op te geven.

 

 

 

Kinderyoga voor groep 7, 8 en brugklas

Een serie van 3 lessen van een uur. Het thema van deze lessen is 'Rust in je hoofd', over focus, ontspannen en stoppen met piekeren.

 

Tijdens deze lessen doen we o.a. yogahoudingen en ademoefeningen, maar ook spelletjes. Soms maak je iets om mee naar huis te nemen, zodat je thuis verder kunt met wat je in de les geleerd hebt.

 

De lessen worden gegeven op de maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. De cursus kost €25. Deze lessen gaan binnenkort van start. Je kunt je alvast opgeven.

 

De cursus gaat door bij tenminste 4 aanmeldingen. Er is plek voor maximaal 8 kinderen.

 

 

Kinderyoga