Mama natuurlijk!

Adres:

Yogastudio Sterrenburg

Blaauwweg 34

Dordrecht

 

E-mail:

info@yogasterrenburg.nl

Telefoon:

06-37302948

Contact

Zwangerschapsyoga 

Tijdens de lessen zwangerschapsyoga leer je ademtechnieken, houdingen en mindfulnesstechnieken om je voor te bereiden op de bevalling. Er is een partnerles, zodat ook je partner jou kan ondersteunen tijdens de geboorte van jullie kindje.

Bovendien zijn de wekelijkse lessen een moment van ontspanning voor jou en een kans om al voor de geboorte te werken aan een band met het kindje in je buik.

Lees hier meer over zwangerschapsyoga.

 

 

 

 

 

Zwangerschapsmassage

Een massage tijdens je zwangerschap werkt ontspannend en kan helpen om klachten te verlichten. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop 'keukentafelmassage' voor partners

Een workshop waarin je partner, of een ander persoon die dicht bij je staat, leert om jou een heerlijk ontspannen massage te geven. Jij zit aan de 'keukentafel' en je partner masseert zittend achter jou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama en baby yoga

Tijdens de lessen Mama en baby yoga werk jij aan je lichaam. Je wordt weer soepel en sterk. Omdat je de oefeningen samen met je kindje doet is het tegelijkertijd een moment voor jullie samen, even alle aandacht voor elkaar.

Lees hier meer over Mama en baby yoga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babymassage

Een cursus babymassage leert jou om je kindje te masseren.

Een massage kan je kindje helpen om te ontspannen. Dit is prettig voor alle kindjes en in het bijzonder voor baby's die moeilijk slapen of last hebben van bijvoorbeeld krampjes. 

Deze cursus wordt gegeven door Hilje Wolkenfelt, zij is kinderverpleegkundige en Nidcap consulente.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Mama natuurlijk! is onderdeel van Yoga Sterrenburg en is hét adres in Dordrecht voor rust en ontspanning tijdens en na de zwangerschap, voor jou en je kindje.