Workshops en cursussen

Verdieping

 

Op donderdagavond 16 februari start er een nieuwe cursus Meditatie en ontspanning. Een cursus van 6 lessen van een uur. In deze cursus leer je verschillende meditatietechnieken en je gaat op verschillende manieren ontspannen.

In de reguliere lessen is over het algemeen kort aandacht voor meditatie en doen we natuurlijk vooral yoga. In deze cursus draaien we dat om: je gaat vooral mediteren en ontspannen, tussendoor doe je kort wat zachte yoga of Chi gong.

Elke les begint met het lichaam te ontspannen met een serie of beweging vanuit de Chi gong. Dan volgt er een lange begeleide meditatie. Vóór de eindontspanning, om het lichaam weer los te maken doe je een paar rustige yogahoudingen. We eindigen de les met een lange liggende ontspanning of Yoga Nidra (yoga van de slaap).

Eke les is anders en daardoor kun je ervaren welke meditatietechnieken bij jou passen. Na de les ontvang je een mailtje over wat we die les gedaan hebben. Op die manier kun je, als je dat zou willen, de meditatie zelf herhalen.

 

De cursus van 6 lessen start op donderdag 16 februari om 19.00 uur en kost €95. Deze cursus wordt gegeven door Annette.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

Contact

Adres:

Yogastudio Sterrenburg

Blaauwweg 34

Dordrecht

 

Telefoon:

06-37302948

E-mail:

info@yogasterrenburg.nl