Zwanger!

Ons aanbod bij zwangerschap

Yoga Sterrenburg en is hét adres in Dordrecht voor rust en ontspanning tijdens en na de zwangerschap, voor jou en je kindje.

Zwangerschapsyoga 

Tijdens de lessen zwangerschapsyoga leer je ademtechnieken, houdingen en mindfulnesstechnieken om je voor te bereiden op de bevalling. Er is een partnerles, zodat ook je partner jou kan ondersteunen tijdens de geboorte van jullie kindje.

Bovendien zijn de wekelijkse lessen een moment van ontspanning voor jou en een kans om al voor de geboorte te werken aan een band met het kindje in je buik.

Lees hier meer over zwangerschapsyoga.

 

Zwangerschapsmassage

Een massage tijdens je zwangerschap werkt ontspannend en kan helpen om klachten te verlichten. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga na de Zwangerschap

Een cursus om een nieuwe balans te vinden. Aandacht te geven aan jezelf. Je lichaam weer te voelen en langzaam te trainen, maar vooral ook een moment in de week om te ontspannen. Gun jezelf deze lessen in deze drukke periode in je leven: cursus Yoga na de zwangerschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama en baby yoga

Tijdens de lessen Mama en baby yoga werk jij aan je lichaam. Je wordt weer soepel en sterk. Omdat je de oefeningen samen met je kindje doet is het tegelijkertijd een moment voor jullie samen, even alle aandacht voor elkaar.

Lees hier meer over Mama en baby yoga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babymassage

Een cursus babymassage leert jou om je kindje te masseren.

Een massage kan je kindje helpen om te ontspannen. Dit is prettig voor alle kindjes en in het bijzonder voor baby's die moeilijk slapen of last hebben van bijvoorbeeld krampjes. 

Deze cursus wordt gegeven door Hilje Wolkenfelt, zij is kinderverpleegkundige en Nidcap consulente.

Klik hier voor meer informatie.

Contact

Adres:

Yogastudio Sterrenburg

Blaauwweg 34

Dordrecht

 

Telefoon:

06-37302948

E-mail:

info@yogasterrenburg.nl